Beppiedefjord.nl

Beppie's blog

 
Dit is de plek waar jij de verhalen kan vinden rondom beppie!

Beste bloglezers,

 


Vandaag moet ik jullie helaas melden dat ik een tijdje niet naar Beppie mag/kan. Ik zou natuurlijk Beppie bezoeken op haar nieuwe plekje, maar door het recente Coronavirus(COVID-19) is het dus niet mogelijk omdat het ook van mens naar paard kan gaan.
Ik wil daarom Beppie niet in gevaar brengen dat zij het ook kan krijgen. Ik heb het natuurlijk zelf niet, maar de mogelijk bestaat altijd dat ik het wel meedraag en dat Beppie er daardoor zelf ziek van kan worden.


Ik hou dagelijks het nieuws over het Coronavirus(COVID-19) dagelijks in de gaten en hou me aan de regels die het RIVM stelt. En daaronder valt onderandere dat je zoveel mogelijk binnen moet blijven.


Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben en dat jullie deze keuze ook begrijpen. Ik kan nu dus sowieso niet tot 6 April naar haar toe. Dat kan altijd nog langer worden, maar niet korter. Als er meer info hierover is laat ik dit weten.

Zorg verder ook goed voor jezelf en volg de adviezen van het RIVM ook goed op! Was je handen goed, nies in je elleboog, schudt geen handen. Hou je aan dit soort regels! Dit kan een hoop gedoe schelen!

 

 

Tot de volgende blog!

Zoek je naar oudere blogberichten?